Na co je třeba dbát před instalací průmyslové chladicí jednotky?

- 2021-07-31-

Před instalací průmyslového vodního chladiče je třeba zkontrolovat chladič životního prostředí a vodní chladič, aby se předešlo řadě problémů vyplývajících z následné instalace, uvedení do provozu a používání, protože příprava před instalací není na místě.

Následující kaideli chladič xiaobian představí přátelům v oboru, který je rozdělen na dva aspekty přípravy a kontroly.


Nejprve přípravné práce před instalací chladiče
1. Vyčistěte místo instalace chladicí jednotky
2. Když je jednotka nainstalována na místě, musí být zajištěna vodorovnost jednotky
3. Připravte vnější podmínky (voda, elektřina, montážní otvory a upevňovací prvky potrubí) pro instalaci jednotky.
4. Instalace jednotky musí zajistit šířku okolního prostoru

Pro zajištění normálního vnějšího odvodu tepla jednotky (doporučuje se, aby jednotka neměla překážky v okruhu 1,2 metru). Pokud musí být instalován uvnitř, nainstalujte odtahový ventilátor větší, než je kapacita rozptylu tepla jednotky, aby byl zajištěn vnější odvod tepla jednotky.
Po provedení základních environmentálních kontrol a příprav musí být splněny nezbytné podmínky pro instalaci jednotky.

Za druhé, instalace jednotky musí být podmínkou
1. Napájení jednotky je třífázový pětivodičový systém 380V50HZ (třívodičový systém 220v50HZ pro malé modely).
2. Potrubí chladicí vody jednotky je pevný průměr potrubí standardní cirkulace vody jednotky. Vzhledem k omezení provozních podmínek na místě může být hlavní chladicí potrubí konfigurováno za podmínky splnění minimálního průtoku vody z jednotky, ale odpor potrubí musí být vypočítán vážně a přiměřená konfigurace systému chladicího čerpadla .
3. Potrubí chlazené vody jednotky je pevný průměr potrubí standardní cirkulace vody jednotky.

Místo vzhledem k omezením podmínek použití může splňovat minimální průtok vody z jednotky, konfiguraci hlavní silnice chladicího potrubí, ale musí být pečlivý výpočet odporu potrubí a rozumná konfigurace systému čerpadla chladicí vody.

Když je integrovaná chladicí jednotka (jednotka vybavená vodní nádrží a čerpadlem před dodáním) připojena k potrubí v místě a pokud stavové místo nelze připojit ke standardnímu rozhraní jednotky, musí být obtokový ventil připojen na vstupu a výstupu z jednotky (jak je znázorněno na obrázku 1), aby byly splněny požadavky na průtok vody jednotkou během normálního provozu.

Doporučuje se, aby obtokový ventil odpovídal průměru vstupní a výstupní vody jednotky. Pokud poměr průměru pole není velký, obtokový ventil lze přiměřeně snížit, ale musí splňovat cirkulaci vody jednotky.

Při použití zařízení s automatickým spínacím ventilem vody musí otevření obtokového ventilu jednotky při použití automatického přepínacího ventilu zařízení splňovat uzavřené množství průtoku vody také splňovat minimální požadavky na průtok vody podle provozních podmínek jednotky.
Chladič je důležitým zařízením v průmyslové výrobě, jakmile je instalace opravena, bude tato zřídka odkloněna, takže přátelé z průmyslu musí před instalací věnovat pozornost instalaci potrubí, zejména u vodou chlazené chladicí jednotky a chladicí trubky připojené k venkovnímu chlazení věž, její instalační poloha a vodorovnost by měly být navrženy předem.